24SEDAM NOVI SAD "Više smo od partnera i prijatelja": Vučević održao važan sastanak sa kineskim predstavnicima

26.11.2021

11:43

0

Zahvaljujući radu predsednika Vučića, mi imamo privilegije da nas Kina smatra svojim strateškim partnerima i da nam pomaže u realizaciji najvećih infrastrukturnih projekata koji služe na čast našim zemljama, između ostalog naveo je Vučević

24SEDAM NOVI SAD "Više smo od partnera i prijatelja": Vučević održao važan sastanak sa kineskim predstavnicima
miloš vučević (6) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske Napredne Stranke, Miloš Vučević prisustvovao je onlajn brifingu u organizaciji Međunarodnog odseka Centralnog komiteta KP Kine

Vučević je na svom Instagram nalogu izjavio da mu je ukazano veliko poverenje da ispred Srpske napredne stranke bude govornik na onlajn tematskom brifingu u organizaciji Međunarodnog odseka Centralong komiteta KP Kine na temu dijaloga i jačanja veza partija centralne i istočne Evrope i produbljivanja veza Kine i ovog dela Evrope.

 

 

- Kineskim partnerima sam, u duhu naše poslovice "lako je biti dobar kada problema nema", ukazao da se odanost i pravo prijateljstvo dokazuje u krizna vremena i da Srbija nikada neće zaboraviti kinesku pomoć u početku pandemije kovida 19. Zahvaljujući radu predsednika Vučića, mi imamo privilegije da nas Kina smatra svojim strateškim partnerima i da nam pomaže u realizaciji najvećih infrastrukturnih projekata koji služe na čast našim zemljama. I zato, nećemo stati u našem prijateljstvu, Kina i kineski narod će u Srbiji i našoj stranci uvek imati pouzdanog partnera i prijatelja, jer mi smo mnogo više od toga. Čast nam je što smo kineski saborci i neka večno živi kinesko-srpsko prijateljstvo!

Odobreni projekat sufinansiran je iz budžeta Grada Novog Sada. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike