Vučić dočekao Krivokapića: Odnosi sa Crnom Gorom su od suštinskog značaja (FOTO)

03.11.2021

08:59

0

Predsednik Vlade Crne Gore danas se sastaje i sa Anom Brnabić

Vučić dočekao Krivokapića: Odnosi sa Crnom Gorom su od suštinskog značaja (FOTO)
Tan2021-10-5_112713155_0 - Copyright TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa Zdravkom Krivokapićem, premijerom Crne Gore. Nakon razgovora, oglasio se na Instagramu.

- Za Srbiju su odnosi sa Crnom Gorom, kao i sa svim susedima, od suštinskog značaja. Postoji obostran interes za revitalizaciju infrastrukture koja nas povezuje, a posebnu važnost pridajemo razvoju ekonomskih odnosa - naveo je predsednik Srbije uz fotografije sa sastanka

 

Takođe, crnogorski premijer se sastao i sa predsednikom Narodne skupštine Republike Srbije, Ivicom Dačićem.

Dačić je istakao važnost posete premijera Crne Gore za jačanje bilateralnih odnosa i saradnje dve zemlje na svim poljima.

Tanjug
 

 

- Srbija i Crna Gora kroz istoriju nikada nisu bile jedna drugoj neprijatelji i uvek su bile u bratskim i prijateljskim odnosima - rekao je Dačić, ukazujući da treba uložiti sve napore kako bi se odnosi u budućnosti ponovo doveli na taj nivo.

Sastanku su prisustvovali i potpredsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić i predsednik Odbora za spoljne poslove Narodne skupštine Žarko Obradović.

 

Predsednik i premijerka Srbije Ana Brnabić još sinoć su se sreli za crnogorskim premijerom Krivokapićem:

 

- Večeras smo u Beogradu poželeli dobrodošlicu premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću. Uveren sam da Srbija i Crna Gora mogu i moraju bolje da sarađuju, kako na političkom nivou, tako i na polju ekonomije - naveo je sinoć predsednik Vučić na svom Instagram nalogu.


Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike