Đilasa gorile morale da brane od naroda! U Vršcu ga zamolili da ode, on vređao žene!

18.09.2021

19:32 >> 20:10

0

Autor: 24sedam

Vrščani su zamolili Đilasa da napusti grad, ali se on upustio u vređanje naroda

Đilasa gorile morale da brane od naroda! U Vršcu ga zamolili da ode, on vređao žene!
Dragan Đilas Printscreen

Osnivač Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas danas je sa svojim saradnicima boravio u Vršcu, a na snimcima do kojih je došao 24sedam, vidimo da je još jednom prikazao nedolično ponašanje i svoje pravo lice.

Naime, njega su Vrščani zamolili da napusti grad, ali se on upustio u prepirku sa narodom!

Pročitajte još:

Inače, lice koje je dočekalo Dragana Đilasa u gradu je Dragan Veličković, član ove stranke, koji ima više krivičnih dela (laka telesna povreda, teška krađa, nasilničko ponašanje, falsifikovanje isprava, ometanje službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti…).  Upravo on je i sada krenuo da se razračunava sa narodom, nezadovoljnim ovom posetom

Skupu je prisustvovalo i više desetina nezadovoljnih građana, koji su upitali Đilasa da li je došao da opljačka i njihov grad, nakon čega su usledile najgore uvrede i guranje žena uz pretnje.

Ubrzo su se uključili i pripadnici Đilasovog ličnog obezbeđenja, koji su želeli da ova grupa ljudi  napusti mesto, te su gurali sve pred sobom, uključujući i žene koje su se našle na njihovom putu.

 


Đilas nije stao u zaštitu nezadovoljnih građana, čak ni kada su članovi obezbeđenja i ostali pripadnici njegovog tima bili u raspravi sa jednom od sugrađanki i pokušavali da je udalje.

 

Pročitajte još:

Njega je narod prozivao za pljačke o kojima se i ranije pričalo, te su negodovali što uopšte boravi u njihovom gradu.

Ovo nije prvi put da se Dragan Đilas obračunava sa građanima Srbije, poznato je javnosti da je nekoliko puta do sada vređao i pretio, i to ne samo građanima, već i novinarima, policiji, svakome ko bi mu se našao na putu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam