DPS organizuje nerede na Cetinju: Mladić priznaje da mu Milova partija plaća 100 evra da učestvuje u otimanju manastira (VIDEO)

01.09.2021

11:33 >> 11:34

0

Autor: M. I.

Na snimku se čuje da DPS plaća po 100 evra onima koji su spremni da budu na protestu

DPS organizuje nerede na Cetinju: Mladić priznaje da mu Milova partija plaća 100 evra da učestvuje u otimanju manastira (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube, in4snet

Đukanovićeva Demokratska partija socijalista očigledno ima problem sa prikupljanjem pristalica koje planiraju da dovedu na Cetinje 5. septembra kada će se obaviti ustoličenje mitropolita Joanikija. Zbog toga se DPS odlučio da plaća za dolazak, što dokazuje i snimak koji je objavljen naportalu IN4S.

– Moramo da se borimo… ako dobijemo, dobijemo – kazao je mladić, pripadnik romske populacije, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, i Barskom portalu.

pročitajte još:

Na snimku se čuje, da Demokratska partija socijalista (DPS) plaća po 100 evra onima koji su spremni da budu na protestu protiv ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija.

U snimku, na pitanje drugog sagovornika koji je nepoznat, da li idu da otimaju manastir, kaže “moramo da se borimo, malo da se guramo, da se zavučemo malo, ako dobijemo, dobijemo”. Ostaje nepoznato da li to znači da DPS planira da izazove incidente 5. septembra.

Isti mladić navodi da izvesni gospodin “ima naređeno da se što više ljudi vidi pred kamerama i u novinama”. Takođe kaže da je bio i u Nikšiću nedavno sličnim povodom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike