Milan Radojević posle rezultata u Severnoj Mitrovici: Trudiću se da opravdam poverenje (VIDEO)

29.11.2020

21:28 >> 22:10

0

Pre svega želi da se zahvalim rukovodstvu i predsedništvu Srpske liste na ukazanom poverenju, Republici Srbiji i državnom vrhu, rekao je Milan Radojević

Milan Radojević posle rezultata u Severnoj Mitrovici: Trudiću se da opravdam poverenje (VIDEO)
Copyright printscreen/youtube/kosovo online

Na današnjim vanrednim lokalnim izborima za gradonačelnika Severne Mitrovice pobedio je kandidat Srpske liste (SL) Milan Radojević. Tako pokazuju podaci te stranke sa više od polovine obrađenih biračkih mesta.

Iz kosovske Centralne izborne komisije je saopšteno da je Radojević, prema preliminarnim rezultatima, na danas održanim izborima za gradonačelnika Severne Kosovske Mitrovice osvojio 89,86 odsto glasova.

Drugi po broju glasova je kandidat pokreta Samoopredeljenje Erden Atic sa 3,68 odsto, dok je kandidat Demokratske partije Kosova (DPK) Fljorent Azemi osvojio 3,54 odsto glasova, navodi se u saopštenju CIK, koje je prenelo Kosovo onlajn.

Kandidat Srpske liste Milan Radojević zahvalio se građanima Severne Mitrovice uz obećanje da će opravdati ukazano poverenje.

Pročitajte još:

Severna Kosovska Mitrovica glasala za gradonačelnika: Zatvorena birčaka mesta (VIDEO) 

-Pre svega želi da se zahvalim rukovodstvu i predsedništvu Srpske liste na ukazanom poverenju, Republici Srbiji i državnom vrhu, na ogromnoj podršci koju smo do sada dobijali tokom izbornog procesa i naravno najveća zahvalnost građanima Severne Mitrovice“, rekao je Radojević novinarima večeras.

Dodao je da će se truditi da opravda njihovo poverenje.

-Trudiću se da opravdam njihovo poverenje, najbolje što budem mogao, ne sumnjam da ću u tome imati ogromnu podršku i predsednika i svih članova Srpske liste kao i celog tima koji je do sada radio – rekao je Radojević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: kosovo onlajn

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike