Tužilaštvo za organizovani kriminal se oglasilo: Istražuje se prisluškivanje Vučića, prikupljaju se potrebna obaveštenja!

21.01.2021

14:23 >> 15:35

0

Autor: J.B.O.

Tužilaštvo se danas prvi put oglasilo ovim povodom

Tužilaštvo za organizovani kriminal se oglasilo: Istražuje se prisluškivanje Vučića, prikupljaju se potrebna obaveštenja!
Copyright Tajug/Sava Radovanović

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je predistražni postupak u vezi navoda o neovlašćenom prisluškivanju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića još 15. decembra prošle godine i naložilo Ministarstvu unutrašnjih poslova da u vezi sa tim prikupi potrebna obaveštenja.

Zahtev je dopunjen dana 14. januara ove godine, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Tužilaštvo se danas prvi put oglasilo ovim povodom, i do sada nije odgovaralo na pitanja medija u vezi sa tim.

U saopštenju se pojašnjava se da je cilj predistražnog postupka provera svih informacija i obaveštenja koja su neophodna za rasvetljavanje svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem, a u pravcu otkrivanja učinilaca i krivičnih dela iz nadležnosti Tužilaštva za organizovani kriminal.

Pročitajte još:

Predistražni postupak je u toku i u interesu njegovog nesmetanog vođenja Tužilaštvo za organizovani kriminal detalje ovog postupka neće iznositi u javnost, napominje se u saopštenju.

O rezultatima predistražnog postupka, a po njegovom okončanju, Tužilaštvo za organizovani kriminal, će obavestiti javnost.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike