Obećao i ispunio: Ministar Tončev donirao platu porodici ugroženoj poplavama

09.03.2021

13:40

0

Uvek kažem da su dela ključna, ne reči, i važno mi je da ličnim primerom upravo to i pokažem, poručio je ministar

Obećao i ispunio: Ministar Tončev donirao platu porodici ugroženoj poplavama
Copyright srbija.gov.rs

Ministar zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština, Novica Tončev, donirao je hranu za stoku porodici Marinkovič iz sela kalna kod Crne Trave.

Porodicu Marinković ministar je upoznao sredinom meseca februara, obilazeći tri najugroženija domaćinstva u opštini Crna Trava, sela Kalna, Krivi Del i Sastav Reka, koja su ostala bez struje nakon poplava koje su zadesile jug Srbije.

srbija.gov.rs

Ministar Tončev i predstavnici njegovog Kabineta tom prilikom su donirali agregate, a ministar je, nakon razgovora sa porodicom Marinković, odlučio da ustupi jednu ministarsku platu kako bi kupili hranu za stoku i omogućili dalje funkcionisanje.

srbija.gov.rs

-Kao što sam i obećao, ustupio sam jednu ministarsku platu porodici Marinković iz sela Kalna, a oni su kupili hranu za stoku koja im je bila jako važna za dalje funkcionisanje. Uvek kažem da su dela ključna, ne reči, i važno mi je da ličnim primerom upravo to i pokažem. Hoću da ljudi u Srbiji znaju da mogu da se oslone na mene i moj Kabinet, da ću se uvek potruditi da im pomognem i budem na licu mesta kada im je najpotrebnije, izjavio je ministar Tončev.

srbija.gov.rs

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike