Predsednik Vučić donosi strateški važne vesti za Srbiju

11.03.2021

11:20

0

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Predsednik Vučić donosi strateški važne vesti za Srbiju
Copyright Instagram/@buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je koje je sve važne sastanke imao tokom posete Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde će boraviti do sutra.

-Imao sam izvanredan sastanak sa velikim prijateljem Srbije i mojim dragim drugom Kaldunom Al-Mubarakom o svim važnim temama, a posebno o vakcinaciji i donosim strateški važne vesti za Srbiju, napisano je instagram profilu predsednika.

Takođe je objavljeno da je prisustvovao prezentaciji u upravljanju krizom izazvanom koronom.

-Prisustvovao sam fantastičnoj prezentaciji modela UAE u upravljanju krizom prouzrokovanoj kovid-19 koju nam je prikazao dr Saif Aldaheri, direktor za bezbednost i prevenciju Nacionalne uprave za upravljanje vanrednim situacijama i elementarnim nepogodama i prezentaciji iskustva UAE tokom procesa vakcinisanja protiv kovid-19, koju nam je predstavila dr Farida Alhosani, načelnica Nacionalnog odbora za istraživanje kovida, šef Odeljenja za zarazne bolesti Uprave za zdravstvo Abu Dabija, objavljeno je prethodno na @buducnostsrbijeav.

 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a danas će se sastati sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija i zamenikom glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom.

Posle posete UAE Vučić će važne sastanke imati i u Kraljevini Bahrein.

-Emirati i Bahrein su poslali ogromnu pomoć tokom pandmeije iako sa Bahreinom nismo imali gotovo nikakve odnose, a oni su bili divni i poslali avion pun opreme, rekao je predsednik Vučić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike