"Ovo će biti normalnost u čitavoj zemlji": Vučić očaran putem Rudna Glava - Klokočevac (VIDEO)

26.06.2021

10:14 >> 10:25

0

Autor: A.S.

Predsednik je nakon prisustvovanja otvaranju firme, govorio i o izgradnji puta na toj deonici

"Ovo će biti normalnost u čitavoj zemlji": Vučić očaran putem Rudna Glava - Klokočevac (VIDEO)
Copyright Aleksandar Vučić/Printscreen / TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas obnovljeni put između Rudne Glave i Klokočevca i istakao da će takvi putevi, kao u Švajcarskoj, postati normalnost svuda u našoj zemlji.

Predsednik Srbije je, nakon posete Rudnoj Glavi gde je prisustvovao otvaranju fabrike Jumka, objavio na Instagramu snimak sa puta u blizini tog mesta.

– Ovo ovde je put između Rudne Glave i Klokočevca, to je bio užas, rupa do rupe, krpljeno 60 godina, a danas izgleda, pogledajte, kao u Švajcarskoj i Austriji. I zato sam ponosan na našu Srbiju koja posle toliko godina može da vraća naše ljude u zemlju i koja može da pruži nadu za ljude koji ovde žive, na istoku Srbije – rekao je Vučić.

Dodao je da na snimku može da se vidi veličanstveni prizor i istakao da je za tako nešto bilo potrebno samo da bolje radimo i imamo uspešniju vladu, ali i da verujemo u sebe i vratimo pobednički mentalitet.

– Ovakvi putevi biće normalnost svuda u našoj zemlji, poručio je Vučic – borićemo se i radićemo još više, poručio je Vučić.

Zahvalio je ljudima u celoj Srbji na velikom poverenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike