"Srbija je povlašćena što ima pouzdanog partnera kakav je Francuska": Vučić čestitao nacionalni praznik Makronu!

14.07.2021

08:12 >> 08:13

0

Autor: J.B.O.

Sloboda, jednakost i bratstvo, koje svetkujete 14. jula, neprolazne su vrednosti - navodi se u čestitci

"Srbija je povlašćena što ima pouzdanog partnera kakav je Francuska": Vučić čestitao nacionalni praznik Makronu!
Aleksandar Vučić, Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je predsedniku Francuske Emanuelu Makronu čestitku povodom današnjeg nacionalnog praznika.

– Sloboda, jednakost i bratstvo, koje svetkujete 14. jula, neprolazne su vrednosti i svim poštovaocima tih ideala, među kojima je i Republika Srbija, zadatak je da ih očuvaju u savremenom svetu punom izazova – naveo je Vučić u čestitci.

Pročitajte još:

– Srbija je povlašćena time što ima pouzdanog partnera kakav je Francuska, kao što sam i ja počastvovan time što ste uvek spremni da čujete naše stavove o različitim pitanjima. Odnos koji, kao čovek i kao lider, imate prema Srbiji, od najvećeg je značaja za nas. Poštovanje prema Srbiji i njenim građanima, koje ste pokazali tokom posete u julu 2019. godine, upisano je, uz našu duboku naklonost, u istoriju srpsko-francuskih odnosa – istakao je Vučić.

Pročitajte još:

– Ostajemo posvećeni jačanju veza sa Francuskom, na osnovama tradicionalnog prijateljstva i proklamovanog strateškog partnerstva, i radujemo se prilici da Vas ponovo ugostimo – navodi se u čestitki predsednika Vučića predsedniku Makronu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti