"To Ivica all the best": Jedinstven poklon za predsednika Skupštine od slavnog fudbalera (FOTO)

19.07.2021

11:26 >> 12:26

0

Poznati fudbaler je na dresu crnim flomasterom ispisao poruku: To Ivica all the best”

"To Ivica all the best": Jedinstven poklon za predsednika Skupštine od slavnog fudbalera (FOTO)
Copyright parlament.gov.rs

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić, tokom susreta sa ambasadorom Italije u Srbiji Karlom Lo Kašom, dobio je dres koji mu je poslao legendarni kapiten Juventusa Alesandro Del Pjero.

Poznati fudbaler je na dresu crnim flomasterom ispisao poruku: „To Ivica all the best”.

Jedan od najboljih napadača Italije svih vremena dolazio je ranije u srpsku prestonicu kao promoter Italijanskog fudbalskog kampa.

Tokom sastanka sa ambasadorom Italije u Srbiji Karlom Lo Kašom, razgovarano je o bilateralnoj saradnji i mogućnostima daljeg unapređenja odnosa između Italije i Srbije, koji su na veoma visokom nivou, saopšteno je iz kabineta.

Sagovornici su se složili da će predstojeća poseta predsednika Narodne skupštine Ivice Dačića Rimu, 21-22. jula 2021. godine, kao i susreti sa predsednikom Doma poslanika Robertom Fikom i predsednicom Senata Marijom Elizabetom Kazelati dati značajan podsticaj jačanju saradnje između parlamenata dve zemlje.

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić upoznao je sagovornika sa trenutnim aktivnostima Narodne skupštine u oblasti ustavnih promena.

Na interesovanje ambasadora Lo Kaša, predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić informisao je sagovornika o međustranačkom dijalogu, plenarnom sastanku koji je održan 9-10. jula 2021. godine uz učešće predstavnika Evropskog parlamenta, kao i o dijalogu koji se u Narodnoj skupštini vodi sa političkim partijama koje ne žele učešće stranaca.
pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike