Komedija na suđenju Ristu Jovanoviću: Teška blamaža policajaca tzv. Kosova! (VIDEO)

21.07.2021

15:07 >> 16:29

0

Autor: A. B.

On je osuđen na šest meseci zatvora, uz mogućnost plaćanja kazne od 6.700 evra, što je učinjeno, posle čega je pušten

Komedija na suđenju Ristu Jovanoviću: Teška blamaža policajaca tzv. Kosova! (VIDEO)
Copyright Printscreen / Youtube

Sramno suđenje Ristu Jovanoviću, momku koji je uhapšen od strane policije tzv. Kosova 28. juna, održano je u sredu u Prištini.

Osnovni sud izrekao je šest meseci zatvora, što je kazna koja je mogla da se zameni uplatom od 6.700 evra, što je učinjeno, a on je na slobodi.

Pročitajte još:

Porodica i prijatelji momka iz Podgorice koji je došao na obeležavanje Vidovdana 28. juna, platili su navedeni iznos.

– Sve reči iz optužnice izvučene su iz konteksta u cilju donošenja presude koja ni u kom slučaju nije potkrepljena dokazima. Novac ćemo uplatiti kako bi Risto otišao kući ali ćemo svakako uložiti žalbu apelacionom sudu na ovakvu presudu – rekla je advokatica Filipović koja je objasnila da je Jovanović bio na Gazimestanu kako bi širio ljubav, a ne mržnju.

Ono što je potpuno apsurdno bilo na suđenju u Osnovnom sudu, jeste to da su policajci “svedočili” tako što nisu znali da ponove nijednu reč koju je Risto izgovorio zbog čega je i uhapšen, a što je prihvaćeno od strane sudije.

U optužnici piše da je Jovanović vikao “Ubij šiptara”, “Kosovo ćemo oprati krvlju” i druge nebuloze, dok postoji jasan dokaz na snimcima širom društvenih mreža da se tako nešto apsolutno nije dogodilo.

Pročitajte još:

Jovanovića su teretili za “širenje mržnje”, nakon što je zastao da prigovori policajcima koji su rešili da pretresaju časnu sestru na proslavi Vidovdana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike