Vulin razgovarao sa predsednikom Interpola Al-Raisijem u UAE: Srbija pouzdan i snažan partner u borbi protiv transnacionalnog kriminala

25.05.2024

18:57

0

Predsednik Interpola Ahmed Naser Al-Raisi zahvalio se potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vulinu na podršci Republike Srbije prilikom izbora za predsednika Interpola 2021. godine u Istanbulu

Vulin razgovarao sa predsednikom Interpola Al-Raisijem u UAE: Srbija pouzdan i snažan partner u borbi protiv transnacionalnog kriminala
Copyright Privatna arhiva

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin koji boravi u zvaničnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima sastao se danas sa  predsednikom Interpola i generalnim inspektorom policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata general-majorom Ahmedom Naserom Al- Raisijem.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin  čestitao je Al-Raisiju na uspešnom rukovođenju  najvažnijom međunarodnom policijskom  organizacijom.

Privatna arhiva
 

Predsednik Interpola Ahmed Naser Al-Raisi zahvalio se potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vulinu na podršci Republike Srbije prilikom izbora za predsednika Interpola 2021. godine u Istanbulu, istakavši da je Interpol imao izuzetno značajnu saradnju sa srpskom policijom i ostvarene veoma značajne zajedničke rezultate u periodu kada je Aleksandar Vulin obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova Srbije.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin istakao je da je Srbija pouzdan i snažan partner u borbi protiv transnacionalnog kriminala, te da je važno da Interpol zadrži svoj profesionalni karakter i da se ne dopusti njegova politizacija.

Na sastanku potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vulina i predsednika Interpola Ahmeda Nasera Al- Raisija razmatrana je i bilateralna saradnja Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a sagovornici su saglasni da su zahvaljujući dobrim ličnim odnosima dva lidera, predsednika Aleksandra Vučića i šeika Muhameda bin Zajeda al Nahjana, odnosi dve države na najvišem nivou, te da zajedničku saradnju treba i dalje unapređivati na dobrobit Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike