Ne finansira njega Rokfeler zato što je lep i pametan: Šta Savo Manojlović treba da isporuči?

15.05.2024

10:23

0

Ko su donatori Manojlovićeve fondacije otkrilo se delimično kada je Fondacija braće Rokfeler na svom sajtu 2022. godine objavila da je podržala rad organizacije sa 60.000 dolara

Ne finansira njega Rokfeler zato što je lep i pametan: Šta Savo Manojlović treba da  isporuči?
Savo Manojlović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

"Ne finansira njega Rokfeler zato što je lep i pametan, nego zato što nešto treba da isporuči".

Ovo je predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić rekla u gostovanju u Hit tvitu govoreći o finansijerima opozicije.

U istoj emisiji, ministar policije Ivica Dačić otkrio je zbog čega je Rokfeler dao novac upravo Savi Manojloviću i na kakvu politiku se Manojlović obavezao. 

- Što je taj Rokfeler dao novac baš Savi Manojloviću? Zato što su i oni dobro obavešteni. Kada vi uzmete te pare, vi se obavezujete. Pitanje je na kakvu politiku se vi obavezujete. To je, dakle, jedan paket aranžman, ol inkluziv. Tu imate i Kurtija i tzv. Kosovo i Srebrenicu i sankcije Rusiji i članstvo u NATO-u. Ovi izbori su važni zato što oni žele da sruše sve jer znaju da samo jaka Srbija može da se odupre svemu tome.

Naime, ko su donatori Manojlovićeve fondacije otkrilo se delimično kada je Fondacija braće Rokfeler na svom sajtu 2022. godine objavila da je podržala rad organizacije sa 60.000 dolara, a pre toga 2021. sa 25.000 dolara.

Studija koju je preneo i ugledni Gardijan otkriva da su Rokfelerovi bliski američkoj vladi, koja preko njih upravlja drugim državama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike