Vučić o nameštaljci u SB UN: Mogli smo čitavu onu salu da ispunimo žrtvama albanskog terora!

23.04.2024

19:44

0

Videli ste juče kakvu su nameštaljaku napravili. To je šokantno šta su uradili, pa su morali da lažu

Vučić o nameštaljci u SB UN: Mogli smo čitavu onu salu da ispunimo žrtvama albanskog terora!
Dokaz da lažna država ne postoji - Copyright Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas o skandalu prištinske delegacije u SB UN u Njujorku.

- Pitanje Kosova (i Metohije) je za celokupan Zapad rešeno još 2008. godine. Šesnaest godina kasnije ugotovo nemogućim uslovima mi se borimo i još pokušavamo. Ne razumem neke u Srbiji koji ne razumeju kako bijemo nečije tuđe izgubljene bitke i pokušavamo da sačuvamo obraz i ponos našeg naroda. Mi smo potpuno posvećeni. Videli ste juče kakvu su nameštaljaku napravili. To je šokantno šta su uradili, pa su morali da lažu - rekao je i dodao:

Tanjug
 

- A žao vam je kad vidite silovane žene, dovedeni ste u užasnu poziciji, ali vam niko nije rekao da će to uraditi. Mogli smo čitavu onu salu da ispunimo žrtvama albanskog terora. A onda shvatite da je to bila zamka, da ne možete da reagujete. Videli ste da nisu brinuli, već su bili veseli. Pitao sam se o čemu je reč, a onda smo shvatili da su to dogovorili sa Amerikancima, Slovencima, Švajcarcima. Ionako se ne zna ko je bio odvratniji - kazao je Vučić.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vuči razibličio je sinoć u SB UN sve laži Vjose Osmani.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je juče da je izlaganje predsednice tzv. Kosova Vljose Osmani u SB UN ličilo na politički teatar i upitao da li neko veruje da Srpkinje nisu bile silovane tokom sukoba na KiM.

"Doveli ste ljude kojima nije ovde mesto", naglasio je Vučić i pokazao sliku Marice Mirić iz Belog Polja kod Peći, koja ne samo da je silovana više puta, već je i zaklana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike