Jovanov odgovorio Jovanoviću: Francuska pudla je pobegla u svoju rezervnu zemlju svaki put kad je Srbiji bilo teško

22.04.2024

15:34

0

"Francuska pudla ne bi bila francuska pudla da ne reži i ne laje, a ono što bi volela jeste da ugura srpski narod u novu nesreću i pogibiju, a on će ponovo za Francusku", istakao je Jovanov

Jovanov odgovorio Jovanoviću: Francuska pudla je pobegla u svoju rezervnu zemlju svaki put kad je Srbiji bilo teško
Jovanov oštro o Jovanoviću - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Reagujući na izlaganje poslanika Miloša Jovanovića iz koalicije NADA, Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane“, poručio je da koliko god glasno da laje, francuska pudla ostaje francuska pudla, i nikad neće biti ni rotvajler, niti nešto drugo.

- Degutantno je da nam spočitava promenu i poturištvo neko ko se odrekao sopstvene zemlje i uzeo tuđi pasoš, i neće da ga se odrekne, ni on ni cela njegova porodica. Zanimljivo je da niko u Savetu Evrope nije iskoristio argumente koje smo sada čuli od Jovanovića. Dora Bakojani nijednom nije rekla: šta vi Srbi hoćete, vi ste potpisali Ohridski sporazum, ja samo sprovodom ono što ste vi tražili. Zašto to nije rekla? Pa, zato što nije tačno! Neće Dora Bakojani da kaže ono što govore francuske pudle, zato što zna da nije istina i zna da to nije nikakav argument - istakao je i dodao:

- Ali, francuska pudla ne bi bila francuska pudla da ne reži i ne laje, a ono što bi volela jeste da ugura srpski narod u novu nesreću i pogibiju, a on će ponovo za Francusku, kao 1999. i 2004. godine. Svoju hrabost imao je prilike više puta da dokaže, a svaki put kad je ovoj zemlji bilo teško, pokupio se i otišao u svoju rezervnu zemlju - poručio je Milenko Jovanov.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike