"Proslavićemo njenu novu funkciju uz trubače": Kablarci čestitali Ani Brnabić buduću poziciju predsednice Skupštine Srbije

07.03.2024 | 12:22

Copyright RINA

Iako imaju mnogo posla na svojim imanjima, stanovnici sela na Kablaru kao nikada do sada pažljivo prate izbor nove srpske vlade, a razlog za to svakako je dosadašnja premijerka Ana Brnabić koja je mnogo učinila za njihov kraj. Na izboru na novu funkciju, želeli su da joj čestitaju.

- Žao nam je što odlazi sa mesta predsednika Vlade, hvala joj za sve što je učinila za Kablar i nas Kablarce koji joj za sve duguju veliku zahvalnost. Verujem da će posao predsednika Skupštine obavljati na izuzetan način a u njene sposobnosti uverili smo se na svom ličnom primeru. Takođe, verujemo i nadamo se da će ponovo biti naš gost i da ćemo se ponovo družiti na našoj planini u mnogo lepšem i boljem ambijentu - kažu Kablarci za RINU.

Inače, Ana Brnabić poslednji put na Kablaru boravila je 4. oktobra kada je zajedno sa meštanima položila kamen temeljac za stakleni vidikovac koji je trenutno u završnoj fazi gradnje. Tada ju je na ovoj planini sačekalo da pozdravi blizu stotinu Kablaraca sa trubačima.

- Ne znamo kada je "ustoličenje" ali njenu novu funkciju drugog čoveka u državi moramo da proslavimo ponovo sa trubačima - kaže Dragomir Kandić.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: RINA