Marinika bi bila doživotni pobednik da postoji Oskar za glupost! Ni ceo dan ne bi bio dovoljan za svaku glupost koju ova žena izgovori!

05.03.2024 | 17:40

baciš žeton-Marinika lobira za tzv. nezavisno Kosovo! Opet žeton-eto je moli strance da uvedu sankcije građanima Srbije, napisala je Sandra Božić

Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Da postoji Oskar za glupost, Marinika bi bila doživotni dobitnik, poručila je Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagujući na izjave Marinike Tepić.

- Međutim, i bez toga ona je nagrađena žetonima koje u džuboks ubacuju Đilas and Co. mrzitelja Srbije! Ubaciš žeton-Marinika lobira za tzv. nezavisno Kosovo! Opet žeton-eto je moli strance da uvedu sankcije građanima Srbije! Žeton-i ona postaje glavni protagonista teze da su Srbi genocidan narod! Mnogo žetona je ona progutala, evo još jedan je ubačen! I tako radi džuboks - istakla je Sandra Božić i dodala:

 

 

- A mogla bih čitav dan da potrošim i ne bi mi bio dovoljan za svaku glupost koju je ova žena izgovorila! I na kraju, ona je uvek pogrešna investicija! Znaju to i Čanak i Živković i mnogi drugi! Čekamo i da mašinski mozak to shvati - napisala je Božićeva.  

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam