Šokantni plan đilasovaca: Milivojević pozvao Zapad da "lupi rukom" i nametne tehničku vladu, ili da uvede sankcije Srbiji! (VIDEO)

27.02.2024

09:33

0

Milivojević je, naime, pozvao Zapad da "lupi rukom" i nametne tehničku vladu, priznajući otvoreno da su spremni na sve samo da svrgnu aktuelnu vlast

Šokantni plan đilasovaca: Milivojević pozvao Zapad da "lupi rukom" i nametne tehničku vladu, ili da uvede sankcije Srbiji! (VIDEO)
Srđan Milivojević - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

U kontroverznom izlaganju na televiziji N1, Srđan Milivojević, istaknuti član NATO koalicije "Srbija protiv nasilja" i poslanik Demokratske stranke, otkrio je šokantne namere svoje političke grupacije koje su izazvale buru negodovanja među građanima Srbije.

Iz njegovih reči proizlazi da opozicija ne preza ni od čega kako bi se domogla vlasti, čak i po cenu uvođenja sankcija sopstvenoj zemlji i povlačenja nemačkih investicija, što bi imalo devastirajuće posledice po ekonomiju i životni standard građana.

Milivojević je, naime, pozvao Zapad da "lupi rukom" i nametne tehničku vladu, priznajući otvoreno da su spremni na sve samo da svrgnu aktuelnu vlast. Ovakav pristup ne samo da pokazuje opasnu spremnost na žrtvovanje nacionalnih interesa zarad političkih poena, već i potencijalno vodi Srbiju u izolaciju i ekonomsku krizu.

Predstavnici tajkunske koalicije "Srbija protiv nasilja" na sastanku sa Manuelom Saracinom, nemačkim specijalnim izaslanikom za Zapadni Balkan, eksplicitno zahtevali uvođenje sankcija protiv Srbije. Njihov cilj, kako se navodi, je uništenje predsednika Vučića udarom na ekonomiju zemlje, strategija koja bi mogla dovesti do gubitka stotina hiljada radnih mesta i zarada, potpuno razarajući temelje srpskog društva.

Ova izjava i potezi opozicije pokazuju alarmantnu spremnost na podizanje političke borbe na nivo koji direktno šteti državi i njenim građanima, postavljajući pitanje moralnih i etičkih granica u težnji za vlašću. Građani Srbije s pravom izražavaju zabrinutost i ogorčenje nad ovakvim političkim manevrima koji ne samo da ugrožavaju ekonomsku stabilnost, već i osnovne postulate demokratije i nacionalnog suvereniteta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike