Ministarka Popović: Likovanje opozicije zbog rezolucije EP sramno je i bestidno

08.02.2024

19:08

0

Ona je istakla da je ''posebno sramotno'' to što se predstavnici opozicije raduju donošenju rezolucije Evropskog parlamenta, u trenucima kada se predsednik Srbije Aleksandar Vučić ''bori za interese svoje države u UN''

Ministarka Popović: Likovanje opozicije zbog rezolucije EP sramno je i bestidno
Ministarka pravde Maja Popović - Copyright Ministarstvo pravde

Ministarka pravde Srbije Maja Popović ocenila je danas da je ponašanje predstavnika opozicije koji likuju zbog donete rezolucije Evropskog parlamenta je sramno i bestidno.

- Neverovatno je da se bilo koji građanin Srbije raduje donošenju rezolucije koja je štetna po našu zemlju. Opozicija je još jednom pokazala svoje pravo lice, a to je da deluje protiv interesa Republike Srbije i njenih građana - rekla je Popović u saopštenju i ocenila da opozicija ima samo jednu želju, a to je da dođe na vlast.

Ona je istakla da je ''posebno sramotno'' to što se predstavnici opozicije raduju donošenju rezolucije Evropskog parlamenta, u trenucima kada se predsednik Srbije Aleksandar Vučić ''bori za interese svoje države u UN'', alulidirajući na vanrednu sednicu Saveta bezbednosti UN o stanju na KiM.

- Predsednik Srbije se u Njujorku bori za očuvanje KiM, opstanak našeg naroda i za njuhovu budućnost, a opozicija se bavi iznalaženjem načina kako da se po svaku cenu dokopa blasti'', navela je ministarka i dodala da građani Srbije ''jasno mogu da vide'' ko se bori za ''interese Srbije i našeg naroda'', a ko želi da ''surva Srbiju u propast'.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike