Miloš Biković na meti kritika ukrajinskog ministarstva spoljnih poslova: "Podržava genocid i krši međunarodno pravo" (FOTO)

24.01.2024 | 22:20

Miloš Biković je srpski glumac sa ruskim državljanstvom koji podržava Rusiju od početka potpune invazije na Ukrajinu, saopšteno je na zvaničnom nalogu ukrajinskog ministarstva

Copyright 24sedam/Profimedia

Ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova kritikovalo je američku TV mrežu HBO zbog uloge koju je glumac Miloš Biković dobio u trećoj sezoni serije "Beli lotos".

Iz ministarstva su uputili pitanje američkoj TV mreži "da li je u redu da radi sa osobom koja podržava rusku invaziju i krši međunarodno pravo".

 


- Miloš Biković, srpski glumac sa ruskim državljanstvom koji podržava Rusiju od početka potpune invazije na Ukrajinu, dobija ruske nagrade za 'doprinos ruskoj umetnosti i kulturi', učestvuje u ruskim TV emisijama na privremeno okupiranom Krimu, i sada će igrati u HBO-ovoj trećoj sezoni Belog lotosa - saopšteno je na zvaničnom nalogu ukrajinskog ministarstva.

Nedavno je najavljeno da se glumačkoj postavi treće sezone Emijem nagrađene HBO Original serije „Beli lotos“ (The White Lotus) pridružuje srpska filmska i televizijska zvezda, Miloš Biković, zajedno sa Kristijanom Fridelom, Morganom O'Rajli, Lekom Petrovardijem i Šalini Pirs, piše euronews.rs.

Početak snimanja nove sezone planiran je za februar na ostrvima Koh Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu „Beli lotos“. 

Bonus video

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam/euronews.rs