"Zoran Janković dolazi danas da podrži našu politiku"

14.12.2023 | 09:44

Predsednik je dodao da je tokom kampanje SNS govorila o svim onim stvarima koje su urađene u prethodnom periodu

Copyright TV K1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jutros izjavio da će gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković doći danas da podrži našu politiku i kandidata za gradonačelnika Šapića.

Inače, i predsednik Mađarske Viktor Orban je poslao pismo podrške Aleksandru Vučiću.

Predsednik Srbije rekao je da smatra da je SNS možda imala najbolju kampanju od kako učestvuje na izborima, a koja se zasnivala na rezultatima rada. 

Predsednik je dodao da je tokom kampanje SNS govorila o svim onim stvarima koje su urađene u prethodnom periodu - o bolnicama koje su izgrađene i rekonstruisane, domovima zdravlja, nabavljenim magnetnim rezonancama, X i gama noževima, mamografima. Vučić je istakao da ljudi znaju da je on ozbiljan čovek i da, kada nešto kaže i obeća, to i ispuni i to tako i bude.

"Da li će da bude 1.376 ili 1.419, ali biće oko 1.400 evra prosečna plata u Srbiji do kraja mandata", konstatovao je Vučić. Istakao je i da je glumac Predrag Miki Manojlović rekao da živi za EXPO i da mu se mnogo raduje.

"Nama je EXPO prilika da izgradimo celu Srbiju. Zamislite samo Beograd, u kojem ćete da imate voz od aerodroma do centra grada. Voz od aerodroma do Obrenovca, u kojem ćete da imate kompletan prsten oko Beograda", naglasio je Vučić.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam