Oni koji su krali i sprovodili nasilje danas nam drže predavanja! Vučević: Izbor je jasan, lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

13.12.2023

16:45

0

Vučević je pozvao sve građane da izađu na izbore.

Oni koji su krali i sprovodili nasilje danas nam drže predavanja! Vučević: Izbor je jasan, lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"
Copyright Tanjug/Printscreen

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević obratio se prisutnima u prepunoj hali "Spens" u Novom Sadu gde se održava završni skup liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Vučević obavestio je građane da je ostlo još četiri dana do izbora.

- Četiri dana nas dele od izbora. Četiri dana od odluke šta će biti sa Srbijom, šta će biti sa svima nama, sa našim porodicama, sa našom decom, ovo su sudbinski izbori. A izbor nikada jasniji, maske su pale, sa jedne strane jedna lista, narodna, "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" protiv svih drugih lista. Sve druge liste, bez obzira da li su žute, zelene, narandžaste, ljubičaste, sve imaju istog gazdu i političkog i finansijskog, a 17. decembra Srbija se pita Aleksandar Vučić ili Dragan Đilas, nema teećeg, četvrtog petog.

Predsednik Srpske napredne stranke podsetio je građane da su na izborima samo dve liste i uporedio ih je.

- Ili glasate da nastavimo da gradimo, radimo, da nam se više dece rađa, da imamo snažniju Vojsku, da se borimo za narod na KiM, da nam rastu plate, a penzije da prate rast plata ili da se vratimo u prošlost, kada smo gubili fabrike, radna mesta, kada smo izgubili Crnu Goru, kada smo počeli da gubimo KiM, kada smo bili u užasnom stanju, kada je nama bilo katastrofa a samo njima dobro. Sećate li ih se kada su ukrali čitav Bulevar, kad su ukrali Dom za decu sa posebnim potrebama, sećate li se da su ukrali centralnu kuhinju za obdaništa. Isti taj Bora Novaković, Bojan Pajtić i ostali Đilasovi saborci i danas nam oni drže predavanja, oni koji su sprovodili najteže nasilje.

Vučević je na kraju pozvao sve građane da izađu na izbore.

- Zato vam kažem, dragi prijatelji, lak je izbor 17. decembra. Zato svi glasamo, svi na izbore, olovke u ruke. Svi na izbore, svi. Jedan broj, jedna država, jedna opcija, jedna lista, jedna politika, podrška listi pod rednim brojem jedan "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Nema predaje, nema povlačenja, idemo do pobede - zaključio je Vučević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike