Teror se nastavlja: Pomoćnica direktora Kancelarije za KiM zaustavljena na Merdaru (VIDEO)

20.11.2023

13:38

0

Ona je trebalo da poseti porodicu Ađančić iz Babinog Mosta koji će dobiti novu kuću od 124 kvadrata.

Teror se nastavlja: Pomoćnica direktora Kancelarije za KiM zaustavljena na Merdaru (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu

Jelena Stojković, pomoćnica direktora Petra Petkovića zaustavljena je danas na administrativnom prelazu Merdare i nije joj bio dozvoljen uazak na Kosovo. Ona je trebalo da poseti porodicu Ađančić iz Babinog Mosta, koji će zahvaljujući pomoći Kancelarije za KiM i Privremenog organa Običić dobiti novu kuću od 124 kvadrata.

Predsednik Privremenog organa opštine Obilić Goran Dančetović poručuje da će institucije nastaviti da pomažu svom narodu na Kosovu.

- Jelena Stojković, pomoćnica direktora Petra Petkovića je zaustavljena na Merdaru od strane Privremenih institucija iz Prištne, ali naše prisustvo ovde je dokaz da i takvi potezi ne mogu da zaustave pomoć koju pružamo narodu ovde. Bez obzira na taj vid represije, mi smo prisutni svakodnevno kod naših ljudi. Trebalo bi da obiđemo i porodicu Radojice Milića u Plemetini koja je opljačkana pre desetak dana, i njima je obezbeđena adekvtana pomoć za nadoknadu štete koju su imali, tako da, neće zaustaviti ono što smo mi planirali da ponudimo našem narodu - rekao je Dančetović.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike