Predsednik Vučić poslao snažnu poruku građanima: "Svi rekordi oboreni! Veliko hvala, i do pobede, Srbija ne sme da stane!"

02.11.2023

13:28

0

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević predao je danas u 12.00 Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

Predsednik Vučić poslao snažnu poruku građanima: "Svi rekordi oboreni! Veliko hvala, i do pobede, Srbija ne sme da stane!"
Vučić se zahvalio na podršci - Copyright Foto: Printscreen/Instagram/@avucic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu i zahvalio se svim građanima Srbije koji su juče potpisali podršku listi “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”.

- Veliko hvala svim građanima Srbije koji su juče potpisali podršku listi “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”. Svi rekordi su oboreni, u dva, tri ili četiri sata, uz komplikovane procedure, gotovo 100 hiljada vas je dalo svoju podršku - rekao je predsednik i dodao:

 

 

- To pokazuje ne samo želju našeg naroda, svih vas, da nastavimo da radimo, već i da obezbedimo sigurnost i budućnost za našu Srbiju. Sve to što ste vi sinoć pokazali za nas je jasan signal da moramo da radimo više, da moramo da vas slušamo više, da vas čujemo u svakom trenutku.Veliko hvala, i do pobede! Srbija ne sme da stane! - poručio je Vučić.

Podsetimo, predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević predao je danas u 12.00 Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" za izbore za narodne poslanike.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike