Predsednik Vučić pokazao studentsku karticu: Veliki popusti, evo od kada počinje prijavljivanje (VIDEO)

30.10.2023

11:31

0

Vozne karte 20 posto jeftinije, avionske 10 posto, mnogo drugih beneficija za naše studente, najavio je predsednik Srbije

Predsednik Vučić pokazao studentsku karticu: Veliki popusti, evo od kada počinje prijavljivanje (VIDEO)
Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je kako će izgledati studentska platna kartica koja će svima koji studiraju omogućiti brojne popuste i olakšice. On je saopštio da prijavljivanje za studentsku platnu karticu počinje od 13. novembra.

- Vozne karte 20 posto jeftinije, avionske 10 posto, mnogo drugih beneficija za naše studente - najavio je predsednik Srbije u videu na zvaničnoj Instagram stranici buducnostsrbijeav.

Podsetimo, predsednik Srbije najavio je nedavno da će pored popusta za vlasnike penzionerskih kartica koji iznosi 30 odsto za vozne karte "Srbija voza" i 15 odsto na avio-karte, popust dobiti i studenti koji će sa svojim studentskim karticama imati 20 odsto popusta na vozne karte "Srbija voza" i 10 odsto na avio-karte "Er Srbije". 

- Mislim da je to za naše najmlađe i najstarije gotovo neverovatan popust. Time se naše nacionalne kompanije odriču profita. To je naša želja da dodatno pomognemo i penzionerima i studentima, ali da istovremeno popularizujemo naše vozove i našu "Er Srbiju", koja je najbolja avio-kompanija u regionu - rekao je Vučić.  

 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike