Predsednik Vučić sa Orbanom i Bin Zajedom el Nahjanom obišao Kulu Beograd: "Ostvarenje našeg velikog i smelog sna i vizije" (FOTO)

29.09.2023

16:39

0

Autor: 24sedam

Predsednik je istakao kako je ponosan Kulu Beograd kao i Beograd na vodi

Predsednik Vučić sa Orbanom i Bin Zajedom el Nahjanom obišao Kulu Beograd: "Ostvarenje našeg velikog i smelog sna i vizije" (FOTO)
Copyright Printscreen/instagram/Budućnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Kulu Beograd sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija Nj.V. šeikom Kaledom bin Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom i predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom.

Tim povodom, predsednik je istakao kako je ponosan Kulu Beograd kao i Beograd na vodi, koji kako kaže "nije samo još jedan simbol Beograda, već ostvarenje našeg velikog i smelog sna i vizije".

Ovo je i mesto sa kojeg prijateljima šeiku Kaledu bin Mohamedu bin Zajedu Al Nahjanu i Viktoru Orbanu govorim o danu kada sam sa šeikom Mohamedom bin Zajedom po prvi put razgovarao o tome kako vidim budućnost našeg glavnog grada i Srbije i kada sam sa mnogo entuzijazma poželeo da se i Beograd svrsta u red grandioznih svetskih prestonica.

Obilazak Kule Beograd je i prilika za još jedan razgovor sa šeikom Kaledom i Viktorom Orbanom o novim projektima i planovima, još većim i ambicioznijim, jer Srbija ne želi da čeka svoju budućnost, već da je užurbano gradi - istakao je predsednik Vučić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike