Oglasio se otac prebijenog mladića sa Kosmeta: "Ne verujem da će bilo ko da odgovara zbog napada na mog sina"

24.08.2021 | 14:33 >> 15:11

Autor: M. I.

Čuo sam da je jedan od osumnjičenih bio u pritvoru 48 sati, kazao je Slobodan Perić

Copyright Pretučeni mladić Nikola Perić Kancelarija za KiM

Još ne znam ko su napadači na mog sina Nikolu, niko me ne obaveštava i ne verujem da će bilo ko da odgovara zbog napada, kaže za Kosovo onlajn Slobodan Perić, otac Nikole Perića (23) iz Zebinca koji je pretučen 9. avgusta.

– Čuo sam da je jedan od osumnjičenih bio u pritvoru 48 sati. Ne znam da li je oslobođen i šta se dešava tokom istrage – kaže Slobodan Perić, prenosi Kosovo online.

pročitajte još:

Njegovom sinu, Nikoli Periću, prilikom napada nanete su povrede po glavi i telu, posle čega su napadači pobegli, a mladić je hospitalizovan u bolnici u Gnjilanu. Tu je i operisan zbog preloma nosnih kostiju.

Portparol Kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani kaže za Kosovo onlajn da policija u slučaju napada na Nikolu Perića intenzivno traga za napadačima.

– Jedna osoba je uhapšena i određen joj je pritvor u trajanju od 30 dana. Tragamo za još dvojicom osumnjičenih – kaže Hašani.

Što se tiče napada na srpskog dečaka Mihajla Stankovića u Kamenici, koji se dogodio juče, Hašani navodi da je slučaj preuzelo tužilaštvo.

– Javni tužlac za maloletnike preuzeo je slučaj i predmet. Policija se više ne bavi tim incidentom jer nema ingerencije po zakonu kada su u pitanju maloletne osobe. Incident se dogodio dok su se deca igrala. Oni su komšije, igraju se zajedno. U jednom momentu došlo je do svađe i osim toga ne mogu da saopštim druge detalje – rekao je Hasani.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam