Vučić čestitao Kurban-bajram predstavnicima Islamske zajednice u Srbiji

27.06.2023

23:05

0

"Neka vam bajramski dani ispune srca radošću i budu podstrek za činjenje dobrih dela i predani rad za još bolju budućnost", saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije

Vučić čestitao Kurban-bajram predstavnicima Islamske zajednice u Srbiji
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Kurban-bajram reisul-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji i predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

- Svim pripadnicima Islamske zajednice od srca i sa radošću čestitam veliki praznik Kurban-bajram. Neka vam bajramski dani ispune srca radošću i budu podstrek za činjenje dobrih dela i predani rad za još bolju budućnost vaših porodica, rodbine i komšija. Uveren sam da ćemo u danima koji su pred nama još posvećenije zajednički raditi u duhu istinskih vrednosti i brižno negovati duhovnu slogu i tradiciju, na dobro svih građana naše Srbije, jačajući neprolazne vrednosti mira, ljubavi i međusobnog razumevanja - navodi se u čestitki predsednika Vučića. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike