Pokret socijalista: Vulin se bori protiv onih koji bi da organizuju šarene revolucije na račun naše mrtve dece

06.06.2023

20:26

0

Može tajkun Šolak da preti preko svojih medija i uposlenika, ali Aleksandar Vulin će nastaviti da se bori za bezbednost Srbije

Pokret socijalista: Vulin se bori protiv onih koji bi da organizuju šarene revolucije na račun naše mrtve dece
Aleksandar Vulin - Copyright Tanjug

Pokret socijalista izdao je saopštenje u kojem se ističe da oni vrlo dobro znaju da bi tajkuk Šolak i njegovi inostrani prijatelji bili zadovoljni da Aleksandar Vulin više ne bude na čelu BIA.

- Mi iz Pokreta socijalista vrlo dobro znamo da bi i tajkun Šolak i njegovi inostrani prijatelji bili zadovoljni da Aleksandar Vulin više ne bude na čelu BIA, a još više bi bili zadovoljni da Aleksandar Vulin ne postoji, tada bi, zapravo, Šolak i njegovi prijatelji iz inostranstva bili najsrećniji. 
Ali, isto tako znamo da tajkuni i ambasadori neće dobiti Srbiju na tacni, niti će dobiti prelaznu vladu. Može tajkun Šolak da preti preko svojih medija i uposlenika, ali Aleksandar Vulin će nastaviti da se bori za bezbednost Srbije i protiv onih koji bi da organizuju šarene revolucije na račun naše mrtve dece. Aleksandar Vulin je brana subverzivnom delovanju ološa, zato smeta Aleksandar Vulin, hoće smenu Aleksandra Vulina zato što je jedini direktor BIA koga u sedam dana primi i šef ruske službe i šef kineske službe bezbednosti. Aleksandra Vulina neće zaplašiti Šolak i njegovi mediji i njegovi milioni, Vulin je čvrsto uz svog predsednika i srpski narod - poručili su u Pokretu socijalista.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike