Petričić ogolio namere protesta pod parolom "borbe protiv nasilja": Pozvao na totalno nasilje i nezakonito zauzimanje državnih institucija!

24.05.2023

11:21

0

Petričić je izjavu dao za tajkunski Danas, a ovaj portal je poziv na nasilje pozicionirao kao glavnu vest na sajtu

Petričić ogolio namere protesta pod parolom "borbe protiv nasilja": Pozvao na totalno nasilje i nezakonito zauzimanje državnih institucija!
Petričić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Karikaturista Dušan Petričić, ogolio je sve namere protesta pod parolom "borba protiv nasilja" pozivajući na totalno nasilje i nezakonito zauzimanje državnih institucija!

On je pozvao opoziciju i njihove pristalice koje blokiraju Srbiju na „ulazak u Predsedništvo i Skupštinu i za uši izvlačenje trenutnih stanara“ i njihovo, kako je naveo „otpremanje u zatvor ili mentalnu ustanovu“.

Petričić je izjavu dao za tajkunski Danas, a ovaj portal je poziv na nasilje pozicionirao kao glavnu vest na sajtu.

Ova izjava je još jedan dokaz da cilj opozicije nije nikakva borba „protiv nasilja“, već suprotno. Više i ne pokušavaju da "zamažu oči" već otvoreno pozivaju na rušenje Ustava i nezakonito zauzimanje državnih institucija!

Twitter/OnlineDanas
 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da skup ''Srbija nade'' koji treba da bude održan u petak nije ''nikakav hir'' ili ''merenje popularnosti''. On je istakao da neće dati mandat onome ko ''po nalogu nekoga spolja oblikuje prelazne ili neprelazne vlade''.

Dodao je da će Srbijom vladati oni koji ''dobiju poverenje naroda'', i naglasio da to što neko misli da ima podršku neke strane ambasade, ili misli da ima podršku dela javnosti, nije dovoljno.

Vučić je ocenio da od strane onih 'koji su tobože protiv nasilja'', nije bilo predloga mera, već su sve mere bile, kako je rekao, političke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike