Ana Nikolić ide na skup "Srbija nade", pružila podršku predsedniku Srbije: Svi smo mi jedan narod

23.05.2023

17:26

0

Autor: 24sedam

Pevačica je otkrila svoje razloge zašto će otići na ovaj skup

Ana Nikolić ide na skup "Srbija nade", pružila podršku predsedniku Srbije: Svi smo mi jedan narod
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sve građane naše zemlje da se ujedine, kako bi sačuvali Srbiju od onih koji žele da je uruše.

Veliki narodni skup, koji je nedavno najavio predsednik Srbije, pod nazivom "Srbija nade" održaće se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine sa početkom u 19 časova. Javne ličnosti, poput Ace Lukasa i Ane Nikolić su već najavili svoj dolazak, a sada je pevačica otkrila zašto će tog dana biti sa svojim narodom.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

- Svi smo mi jedan narod i podržavam sve gde se Srbija ne deli. Podržavam predsednika Aleksandra Vučića jer je on predsednik svih građana Srbije - rekla je Ana za Alo.rs.

- Pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. u poslepodnevnim satima. Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima. Živela Srbija, videćemo se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine - kazao je Vučić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike