Hrabri mladići peške krenuli sa KiM na skup 26. maja, u Aleksincu ih dočekali meštani: "Srbija ne sme da stane" (FOTO)

20.05.2023 | 17:15

Autor: Redakcija 24sedam

Pešaci s Kosmeta su istakli da im mnogo znači podrška naroda koju na svakom koraku dobijaju

Copyright Kancelarija za KiM

Mladići iz Kosovskog Pomoravlja koji već četvrti dan pešače ka Beogradu kako bi podržali predsednika Aleksandra Vučića, u Aleksincu su danas dočekani uz sveže voće i drugo osveženje kako bi mogli da nastave put na miting nade.

Njih su meštani i aktivisti SNS sačekali uz put kako im pomogli da se okrepe, a pozdravio ih je i predsednik opštine i opštinskog odbora SNS Aleksinac Dalibor Radičević sa članovima SNS Aleksinac. POGLEDAJ GALERIJU

Oni su zahvalili herojima s KiM na istrajnosti i nepokolebljivosti i što svojim primerom pokazuju da Srbija ne sme da stane, da samo ujedinjen i složna Srbija ima nadu.

Srbi iz severnog dela Kosovske Mitrovice i Leposavića, njih 23, nose zastave Srbije, odeveni su u majice na kojima piše "Za Srbiju, za Vučića, Srbi sa Kosova i Metohije" i nose transparent sa istim tekstom.

Pešaci s Kosmeta su istakli da im mnogo znači podrška naroda koju na svakom koraku dobijaju i da im to daje dodatni vetar u leđa da istraju na svom putu, jer predsednik Vučić svojom borbom za KiM to zaslužuje.

I u Čačku su dočekani kako tradicija nalaže, uz pogaču, so i okrepljenje, koje su im priredili dočekali gradonačelnik Milun Todorović i stanovnici Čačka, kao i članovi i omladina SNS-a.

Bonus video

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam