Nedelja sa predsednikom: Razgovor sa narodom - trenuci za koje živite, ali i od kojih strepite

12.03.2023

12:08

0

Autor: I.K.

Bitku za obnavljanje čvrstog jedinstva našeg naroda, otpočeo je u Pčinjskom okrugu

Nedelja sa predsednikom: Razgovor sa narodom - trenuci za koje živite, ali i od kojih strepite
predsednik Srbije posetio Pčinjski okrug - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Predsednik Srbije, tradicionalno, objavljuje na Instagram nalogu pregled aktivnosti protekle nedelje, a ove je razumljivo, istakao razgovor sa narodom tokom obilaska Pčinjskog okruga

-Jedna od najtežih, ali i najlepših dužnosti predsednika jeste razgovor sa narodom. To su oni trenuci za koje živite, ali i od kojih strepite, jer samo njima polažete račune za sve što radite. Nema bolje kritike i jače podrške, od iskrenih reči naših ljudi, koji sa mnom pričaju kao sa prijateljem, ponosni i svoji, rečima lišenim licemerja onih koji se drugačije ponašaju pred predsedničkom funkcijom.

Bitku za obnavljanje čvrstog jedinstva našeg naroda, otpočeo sam u Pčinjskom okrugu. Saslušao sam njihova pitanja, čuo probleme i savete, primedbe i podršku. Video sam nadu da možemo da ostvarimo sve što zacrtamo.

Osetio sam ogromnu energiju i spremnost se okupimo i zbijemo redove, da svi budemo u jednom timu - iznad svake stranke, ličnog interesa, ideologije ili koristi, a ispod jedne jedine zastave, ponosne trobojke naše Srbije njene budućnosti, dobrobiti, napretka i nezavisnosti!

Video sam odlučnost da svaku našu različitost ujedinimo u nešto što je svetije od bilo koje politike, da izdržimo i pobedimo sve izazove, jer država se brani velikim delima, a ne velikim rečima. Živela Srbija! - poručio je predsednik.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike