Premijerka se "zahvalila" Šolakovim medijima: Oni grade kult ličnosti predsednika Vučića

07.03.2023

14:36

0

Autor: 24sedam

Premijerka Brnabić obratila se na Tviteru video porukom

Premijerka se "zahvalila" Šolakovim medijima: Oni grade kult ličnosti predsednika Vučića
premijerka Ana Brnabić - Copyright Twitter/anabrnabic

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oglasila se na Tviteru povodom natpisa u tzv. opozicionim medijima koji obeležavanje rođendana predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivaju građenjem kulta ličnosti.

Ona se u ovom video obraćanju "zahvalila" medijima Junajted grupe jer su oni, zapravo, jedini koji pišu o tome, te na taj način, zapravo, oni grade kult ličnosti predsednika Srbije.

-Našla sam par minuta vremena u inače dosta napornom danu da pogledam naslovne strane današnjih novina. Zahvaljujem se javno medijima Junajted grupe, Šolakovim medijima, jer, ako pogledate današnje naslovne strane, videćete da se niko drugi osim njih nije setio predsednika Aleksandra Vučića i njegovog rođendana. Nema ga ni na jednoj naslovnoj strani. Ima ga samo u Šolakovim medijima. Oni su ti koji prave kult ličnosti Aleksandra Vučića. Da nema njih mi bismo svi već zaboravili na to, a posebno Aleksandar Vučić koji je ionako svoj rođendan proslavio u Kataru radno boreći se za investicije u Srbiji. Dakle, da nema njih, ne bi bilo kulta ličnosti Aleksandra Vučića, a nema dana u njihovim medijima, informativnim, televizijskim emisijama, štampanim da jedina vest nije Aleksandar Vučić. Hvala vam na tome, bravo, svaka čast, poručila je premijerka.   

 

 

Podsetimo, ranije danas se Suzana Vasiljević, savetnica za medije predsednika Srbije, osvrnula šaljivim komentarom na Tviteru na pisanje "nezavisnih", "opozicionih" medija istim povodom.

Naime, tzv. opozicione medije pogodila je činjenica što su predsedniku Srbije stigle mnogobrojne čestitke povodom rođendana, koji je "proslavio" tokom službene posete Kataru, pa su odlučili da to izvrgnu ruglu, ali zapravo su samo pokazali svoje pravo lice.

- Naslovne strane današnjih, kako bi kolege iz opozicionih medija rekle, provladinih medija. Vučićevog rođendana nigde, ali zato “nezavisni” Danas briljira, sa naslovnom i 3 teksta. Neko bi, ne daj bože pomislio, da ih plaćamo da grade taj “kult ličnosti”, napisala je Suzana Vasiljević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike