Nedelja sa predsednikom: Srbija će, uprkos svim poteškoćama koje nas očekuju, nastaviti da raste i napreduje!

12.02.2023

08:15

0

Autor: I.K.

Proteklu nedelju je, van svake sumnje, obeležio katastrofalni zemljotres u Turskoj i Siriji

Nedelja sa predsednikom: Srbija će, uprkos svim poteškoćama koje nas očekuju, nastaviti da raste i napreduje!
predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa ministrima - Copyright TANJUG/ Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tradicionalno nedeljom na Instagram stranici objavljuje pregled aktivnosti, a ove nedelje bez sumnje, svet je potresla vest o razornom zemljotresu.

-Proteklu nedelju je, van svake sumnje, obeležio katastrofalni zemljotres u Turskoj i Siriji. Srbija je među prvima uputila pomoć, što će i nastaviti da čini prema svojim mogućnostima, navodi se u pregledu.

Dalje se navodi da je predsednik u razgovoru sa ambasadorima zemalja Kvinte pri OEBS još jednom ukazao na neophodnost ispunavanja do sada preuzetih obaveza.

-Srbija će, uprkos svim poteškoćama koje nas očekuju, nastaviti da raste i napreduje, brže i snažnije, za dobrobit svih svojih građana, i mladih i starih. Zato sam na skupu povodom obeležavanja 100 godina penzijskog sistema u Srbiji sa našim starijim sugrađanima razgovarao o pogodnostima koje mogu da očekuju u predstojećem periodu. To je naš najmanji znak zahvalnosti za razumevanje, disciplinu i požrtvovanost koju su pokazali tokom teških, ali uspešno sprovedenih reformi, navodi predsednik Srbije i poručuje: Pobediće Srbija!

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike