Žao mi je što nisu razumeli da je država važnija od političkih interesa: Predsednik Vučić se obratio građanima (VIDEO)

25.01.2023

12:07

0

Autor: 24sedam

Predsednik Srbije najavio je da će odgovarati na sva pitanja političkih stranaka u Skupštini Srbije

Žao mi je što nisu razumeli da je država važnija od političkih interesa: Predsednik Vučić se obratio građanima (VIDEO)
predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije obratio se građanima i poručio da "država Srbija i njeni interesi uvek moraju da budu ispred stranačkih i pojedinačnih".

-Samo zajedno i ujedinjeni možemo da se izborimo za bolju budućnost naše zemlje, poručio je u video obraćanju na Instagramu predsednik Vučić.

-Poštovani građani Srbije, pre dva dana rekao sam istinu o svim problemima sa kojima se suočavamo, po pitanju Kosova i Metohije. Ništa nisam skrivao od vas. Rekao sam vam i kako i koliko smo se borili i kako nameravamo da se borimo u budućnosti za našu zemlju. Ponudio sam svim političkim akterima razgovor, konsultacije, da ih upoznamo i sa pritiscima i sa svim onim sa čim se Srbija suočava. Rekli su da ne žele da razgovaraju, ili bar dobar deo njih, već žele javnu manifestaciju, predstavu za njihovo političko delovanje. Žao mi je što nisu razumeli da je država važnija od političkih interesa bilo koje stranke, bilo koga od nas. Svejedno, moja obaveza je da poštujući parlament, izađem u susret svim njihovim zahtevima, pojaviću se u Narodnoj Skupštini, odgovarati na sva pitanja. I boriti se za Kosovo i Metohiju i za našu Srbiju, poručio je predsednik Vučić.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike