Rakić poručio: Decu vam nećemo zaboraviti nikada

07.01.2023

11:41

0

Autor: 24sedam

Rakić je danas zajedno sa gradonačelnikom Štrpca i potpredsednikom Srpske liste Daliborom Jevtićem posetio srpske dečake koji su ranjeni juče u Gotovuši

Rakić poručio: Decu vam nećemo zaboraviti nikada
Goran Rakić - Copyright M.K./ATAImages

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je danas u Gračanici da, nažalost, za Srbe i srpsku decu na Kosovu, nema mira ni za najradosniji hrišćanski praznik Božić.

- Nije bilo mira ni juče na Badnji dan, nije bilo ni ranom zorom kada je napadnut još jedan mladić u opštini Klokot. Danas smo posetili Stefana i Miloša i poželeli im brz oporavak i da se što pre vrate domovina - rekao je Rakić.

Rakić je danas zajedno sa gradonačelnikom Štrpca i potpredsednikom Srpske liste Daliborom Jevtićem posetio srpske dečake koji su ranjeni juče u Gotovuši i tom prilikom istakao da su Srbi na Kosovu svih ovoh godina ugnjetavani.

- Na sve načine su pokušali da nas proteraju sa ovih prostora. Imam poruku za sve one koji ne žele Srbe na ovim prostorima. Decu vam nećemo zaboraviti nikada i nikada vam nećemo oprositi ovo što ste juče uradili. Pozivam sve nadležne organe, pre svega međunarodnu zajednicu i Kfor da pojačaju svoje prisustvo i da ne pomažu saopštenjima i osudama, već tako što će na terenu pokazati da im je zaista stalo da zaštite Srbe i ostali nevećinski živalj koji živi ovde - poručio je Rakić.

On je dodao da na današnji najradosniji hrišćanski praznik Božić ne bi da kaže ništa više sem:

"Mir Božiji, Hristos se rodi".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike