"Ostajemo u bliskom kontaktu": Oglasio se Borelj nakon sastanka sa predsednikom Vučićem (FOTO)

22.10.2022

15:41

0

Vučić je, posle razgovora s Boreljom, objavio juče da je Beograd posvećen nastavku dijaloga sa Prištinom i rešavanju svih otvorenih pitanja

"Ostajemo u bliskom kontaktu": Oglasio se Borelj nakon sastanka sa predsednikom Vučićem (FOTO)
Vučić Borelj Instagram buducnostsrbijeav 2 - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Visoki predstavnik EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj saopštio je danas da je, u razgovoru s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, naveo da je u sadašnjem geopolitičkom okruženju najvažnije da se pronađe održivo i sveobuhvatno rešenje za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine.

Instagram/buducnostsrbijeav
 

- Razgovarao sam s predsednikom Vučićem o napretku u dijalogu potpomognutom od Evropske unije. U sadašnjem geopolitičkom okruženju, značajnije je nego ikada pronaći održivo i sveobuhvatno rešenje za normalizaciju odnosa. Ostajemo u bliskom kontaktu - naveo je Borelj na Tviteru.

 

 

Vučić je, posle razgovora s Boreljom, objavio juče da je Beograd posvećen nastavku dijaloga sa Prištinom i rešavanju svih otvorenih pitanja.

- Otvoren razgovor sa šefom EU diplomatije Žozepom Boreljom o situaciji na KiM i napretku u dijalogu Beograda i Prištine. Srbija je posvećena nastavku procesa i rešavanju svih otvorenih pitanja - napisao je Vučić u petak na Tviteru.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike