GIK Šabac: SNS 37 mandata, lista Zelenovića 22...

18.10.2020

14:15 >> 10:12

0

Gradska izborna komisija u Šapcu usvojila je danas izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za odbornike Grada Šapca, kao i odluku o dodeli odborničkih mandata

GIK Šabac: SNS 37 mandata, lista Zelenovića 22...
Copyright Foto: ATA images

Gradska izborna komisija u Šapcu usvojila je danas izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za odbornike Grada Šapca, kao i odluku o dodeli odborničkih mandata.

Izborna lista Aleksandar Vučić – Za našu decu osvojila je 37 mandata, izborna lista Nebojša Zelenović – Šabac je naš 22 mandata i izborna lista Jelena Milošević – Novi tim za Šabac sedam mandata.

Po jedan mandat osvojili su izborna lista Ruska stranka – Slobodan Nikolić, izborna lista Ujedinjena Demokratska Srbija – Prilika i izborna lista dr Dejan Pavlović – Evropska zelena partija.

Izborna komisija Grada Šapca će, u skladu sa članom 45. Zakona o lokalnim izborima, kandidatima kojima je dodelila mandat izdati uverenja da su izabrani za odbornike Skupštine grada Šapca.

Vesić: U Šapcu pobedila demokratija

Funkcioner SNS Goran Vesić rekao je da je danas u Šapcu pobedila demokratija i da je taj grad dobio vlast koju su građanke i građani izabrali.

Beoinfo

Vesić je to napisao na svom Fejsbuku, povodom usvajanja izveštaja GIK o ukupnim rezultatima izbora za odbornike Grada Šapca i odluke o dodeli odborničkih mandata, prema kojoj je izborna lista “Aleksandar Vučić – Za našu decu” osvojila 37 mandata, a izborna lista “Nebojša Zelenović – Šabac je naš” 22 mandata.

“Ovom odlukom izbori u Šapcu su konačno završeni i ovaj grad je konačno oslobođen terora Dragana Ðilasa i Dušana Petrovića”, kaže Vesić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike