Počinje sednica Predsedništva SNS: U sedište stranke stigao predsednik Vučić (FOTO+VIDEO)

20.10.2020

14:56 >> 16:47

0

Počinje sednica Predsedništva SNS: U sedište stranke stigao predsednik Vučić (FOTO+VIDEO)
Copyright FOTO TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), nakon koje bi prema ranijim najavama, trebalo da bude poznato ko će biti ministri u novoj vladi Srbije, biće održana danas sa početkom u 17 sati, u sedištu SNS u Novom Beogradu.

Među prvima stigla je aktulena predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, narodni poslanik Vladimir Đukanović i aktuelni ministar za rad boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, kao i ministar privrede Goran Knežević.

U predsedništvo je stigao i generalni sekretar predsednika republike Nikola Selaković, kao i novi ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić.

Posle nekog vremena u zgradu je ušao i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Vučić će se obratiti javnosti danas popodne, nakon sednice Predsedništva SNS, i izneti stav te stranke i njenog rukovodstva o predlogu mandatarke Ane Brnabić za sastav nove vlade.

Predsednik Vučić govoriće o još nekim aktuelnim temama, a pre svega, o borbi protiv organizovanog kriminala i mafije, koju je u ponedeljak najavio kao jedan od prioriteta države na unutrašnjem planu, u narednom periodu. Očekuje se da će se predsenik Vučić obratiti oko 18 sati.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike