Zajedno protiv izazova: Putin čestitao Vučiću Novu godinu i Božić

24.12.2020 | 14:14

Autor: Jelena Stokic Jovanovic

Odlazeća godina je donela nelaka iskušenja za sve nas

Copyright Profimedia

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin uputio je danas čestitku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za Novu godinu i Božić i izrazio verovanje da će dve zemlje nastaviti blisku saradnju i ujediniti napore u suprotstavljanju savremenim pretnjama i izazovima.

Pročitajte još:

U čestitki se kaže:

-Poštovani gospodine predsedniče,

Srdačno Vam čestitam Novu Godinu i Božić.

Odlazeća godina je donela nelaka iskušenja za sve nas. U punoj meri smo se uverili u značaj odnosa strateškog partnerstva koje omogućava našim zemljama da ujedine napore u suprotstavljanju savremenim pretnjama i izazovima, uključujući pandemiju infekcije korona virusa.

Uveren sam da ćemo nastaviti prisnu saradnju u svim ključnim pravcima i uspeti da realizujemo postojeće dogovore i zajedničke projekte. To bez sumnje odgovara interesima bratskih naroda Rusije i Srbije i odvija se u koloseku jačanja stabilnosti i bezbednosti na evropskom kontinentu.

Želim Vama, Vašim najbližima i najmilijima dobro zdravlje i uspehe u svim poduhvatima, dok svim građanima prijateljske Srbije želim sreću i prosperitet – stoji u čestitki predsednika Putina, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam