Predsednik Severne Makedonije čestitao Vučiću: Pendarovski srpskom kolegi poručio sledeće...

11.04.2022

14:24

0

Pendarovski je izrazio zadovoljstvo konstruktivnim dijalogom i dosadašnjom saradnjom

Predsednik Severne Makedonije čestitao Vučiću: Pendarovski srpskom kolegi poručio sledeće...
vucic pendarovski profimedia-0611220372 - Copyright Profimedia

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pobedu na predsedničkim izborima, uz uverenje da će odnosi dve zemlje nastaviti da se produbljuju u svim oblastima od zajedničkog interesa.


- U vreme ozbiljnih izazova i potrebe za jačanjem stabilnosti, prosperiteta i evropske budućnosti regiona, iskreno sam uveren da ćemo nastaviti da gradimo mostove prijateljstva i saradnje i da produbljujemo odnose između naših zemalja u svim oblastima od zajedničkog interesa - naveo je Pendarovski u čestitki.

Pendarovski je izrazio zadovoljstvo konstruktivnim dijalogom i dosadašnjom saradnjom s predsednikom Vučićem, naglasivši da ga raduje što će u godinama koje dolaze imati priliku da sarađuju, vođeni interesima naših prijateljskih naroda.

- Dozvolite mi da Vam u ime građana Severne Makedonije i u svoje ime, uputim srdačne čestitke povodom ponovnog izbora za predsednika Republike Srbije, uz želje za dalji uspeh u obavljanju ove vrlo odgovorne dužnosti - naveo je makedonski predsednik.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike