Vučić uputio poziv Đilasu za razgovor, susret sutra u Predsedništvu

10.04.2022

10:33

0

Autor: I.K.

Vučić je kazao da dan nakon što su završeni izbori treba krenuti sa bavljenjem idućim izborima, i da bi bilo civilizovano da neki čestitaju pobednicima

Vučić uputio poziv Đilasu za razgovor, susret sutra u Predsedništvu
rts7 - Copyright Printscreen/RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je poziv lideru SSP Draganu Đilasu za razgovor nakon održanih izbora, saopštio je Đilas.

Vučić je sinoć najavio da će poziv biti upućen u ponedeljak, najkasnije utorak, ali prema tvrdnji Dragana Đilasa, poziv je već stigao.

-Sastanak će biti održan u predsedništvu Srbije u ponedeljak u 16 časova, navodi se u pisanoj izjavi lidera SSP.

Predsednik Srbije, upitan sinoć da li će u ponedeljak razgovarati sa Ðilasem, poručio je da „moramo da razgovaramo i svi sebe moramo da menjamo i pokazujemo veće postovanje jedni prema drugima".

Vučić je istakao da mu je drago da je do sada pregledano na stotine izbornih džakova, iako je svima bilo jasno od prvog trenutka stanje.

Podsetio je da je opozicija imala četiri puta više kontrolora, ali su naknadni zahtevi, kaže, dečije bolesti naše demokratije i činjenica da u eri socijalnih mreža morate da se pravdate za rezultate.

Ukazao je da se desilo da u dva džaka SNS ima dva glasa manje.

Vučić je kazao da dan nakon što su završeni izbori treba krenuti sa bavljenjem idućim izborima, i da bi bilo civilizovano da neki čestitaju pobednicima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike