Srbija se danas promenila: Mladi preduzetnici imaju perspektivu i podršku kakvu nikad nisu imali i glasaće za Vučića

31.03.2022

12:59

0

Zbog činjenice da im je država pomogla u razvijanju poslovanja, oni su i odlučili da podrže aktuelnog predsednika Vučića i njegov tim

Srbija se danas promenila: Mladi preduzetnici imaju perspektivu i podršku kakvu nikad nisu imali i glasaće za Vučića
Aleksandar Vučić - Copyright Printscreen Pink

-Srbija se promenila, danas mladi startap preduzetnici imaju perspektivu i podršku kakvu nikada nisu imali i zato će glasati za Aleksandra Vučića za predsednika i za listu "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve!".

Ovo je poruka koju je poslao Tihomir Đurković iz Niša u ime mladih preduzetnika koji danas, kako i sam kaže, imaju šansu da se razvijaju.

Jeana od takvih kompanija upravo je niški startap Beehold koji razvija hardversko-softverski sistem sa podrškom veštačke inteligencije koji je namenjen pčelarima. Njihovo rešenje digitalizuje proces nadzora pčelinjeg društva i omogućava nadzor košnice na daljinu mobilnom aplikacijom.

Oni upravo uz finansijsku podršku Fonda za inovativnu delatnost u ovoj godini planiraju razvoj svog prvog komercijalnog uređaja, testiranje ali i plasman na domaće tržište.

Zbog činjenice da im je država pomogla u razvijanju poslovanja, oni su i odlučili da podrže aktuelnog predsednika Vučića i njegov tim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike