Poseta poznatom turističkom lokalitetu kobna po srpskog diplomatu! Oliver Antić stradao kod čuvenih "Usta pakla" (VIDEO)

18.02.2022

17:14

0

Autor: 24sedam

Srpski diplomata je, prema pisanju "Koreo de manja", u svesnom stanju izvučen iz vode

Poseta poznatom turističkom lokalitetu kobna po srpskog diplomatu! Oliver Antić stradao kod čuvenih "Usta pakla" (VIDEO)
antic nesreca1 - Copyright YouTube/Prinscreen/45 Degrees Sailing/Kopernikus

Ambasador Srbije u Portugaliji Oliver Antić, preminuo danas u toj zemlji od posledica nesrećnog slučaja, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Kako pišu portugalski mediji, Antić je u pratnji drugog diplomatskog osoblja boravio u radnoj poseti opštini Kaškaiš.

Za sada nije poznat tačan uzrok smrti iako je prva informacija lokalnih medija bila ta da je Antić  zamolio vozača da stane pored jedne od litica u Boka do Inferno, gde je navodno skočio u more da se okupa.  

Takođe,  portugalski mediji ističu mogućnost da je diplomata izvršio samoubistvo skokom sa litice a razmatra se i mogućnost, da se ambasador okliznuo kada je hteo da se slika na litici te upao u vodu.

Usta pakla

Boca do Inferno (na portugalskom Usta pakla) je ponor koji se nalazi u primorskim liticama u blizini portugalskog grada Kaškaiša, u okrugu Lisabon. Na ovom lokalitetu morska voda ima pristup dubokom dnu ponora i snažno udara u njegove stenovite zidove, što ga čini popularnom turističkom atrakcijom

Srpski diplomata je, prema pisanju "Koreo de manja", u svesnom stanju izvučen iz vode, ali nije preživeo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike