Radoičić: Grdno se varaju oni koji bi lažnim optužbama da me proteraju sa Kosova

04.02.2022

21:26

0

Od svih zlodela koja su u prošlosti hteli da mi pripišu ovo je najbizarnije

Radoičić: Grdno se varaju oni koji bi lažnim optužbama da me proteraju sa Kosova
Copyright Youtube printscreen

Potpredsednik Srpske liste Milan Rodoičić oglasio se saopštenjem u kojem je istakao "da nema nikakve veze sa optužbama koje mu se stavljaju na teret, a za koje je, kaže, saznao iz medija, i poručuje da to znaju i oni koji su ovaj politički progon naručili, kao i oni koji ga sprovode".

- Od svih zlodela koja su u prošlosti hteli da mi pripišu ovo je najbizarnije, što samo dokazuje koliko su i albanske marionete i njihovi strani mentori očajni i nemoćni. Ja sam odavno shvatio da ću štiteći svoj narod na Kosovu i Metohiji ugroziti sebe, svoju porodicu i prijatelje, i steći moćne neprijatelje, ali sam odlučan da me ovi napadi ne pokolebaju, ma koliko moćni bili oni koji bi da me proteraju sa Кosova i Metohije i odvoje od mojih hrabrih sunarodnika, naveo je Radoičić u saopštenju.

Kaže da poniznost i pokornost nikada nisu bili svojstvo Srba na Kosovu.

- Jer da smo bili takvi, ne bismo ni postojali. Nastaviću da se svim sredstvima borim za istinu o zulumu koji naš narod trpi na Kosovu i Metohiji, iako se oni koji me progone ne služe pravom, već silom. Ako bilo ko na Kosovu i Metohiji, da li iz institucija ili međunarodni predstavnici, misli da me ovakvim lažnim optužbama mogu zauvek proterati sa Kosova o Metohije ili odvojiti od mojih sunarodnika i oslabiti borbu za Srbiju i srpstvo, grdno se vara, naveo je Radoičić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kosovo online

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike