Bila je majka hrabrosti, umrla je sinu na rukama: Poznato vreme sahrane Ksenije Vučić

30.01.2022

08:34

1

Hitna pomoć pokušavala je reanimaciju čak sat vremena, ali nažalost neuspešno

Bila je majka hrabrosti, umrla je sinu na rukama: Poznato vreme sahrane Ksenije Vučić
Tan2022-1-29_211745544_0 - Copyright TANJUG/ FOTO INSTAGRAM AVUCIC

Ksenija Vučić, novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koja je juče iznenada preminula u svom domu, biće sahranjena sutra u 13 sati na Novom groblju.

Gostujući u jutarnjem programu na TV Pink, glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević, opraštajući se od dugogodišnje koleginice saopštio je da je Ksenija Vučić iznenada preminula u svom stanu u Beogradu, a da je tada sa njom bio sin Danilo.

Dodao je i da je Hitna pomoć pokušavala reanimaciju čak sat vremena, ali nažalost neuspešno. Za sada se ne zna šta je uzrok smrti.

-Znali smo je decenijama. Sjajan čovek, dobar drug, požrtvovana majka. Sudbina je surova. Ksenija je juče poslepodne iznenada preminula, umrla je u svom stanu, sin Danilo je bio sa njom i to je zaista strašno. Majka mu je bukvalno umrla na rukama, rekao je Vučićević.

Kako je rekao, predsednik Srbije, čim je čuo za to, otišao u dom Ksenije Vučić.

-Za 6-7 minuta je stigla Hitna pomoć, pokušavali su sat vremena reanimaciju, ali nažalost nije bilo uspeha. Ne zna se šta je uzrok smrti, da li neki tromb ili srčani zastoj, rekao je Vučićević.

Opraštajući se od koleginice, rekao je da je otišla u najboljim godinama, sada kada je najviše trebala svojoj deci.

-To je život i velika drama u životima, pre svega, njene dece. Oni su sada u najtežoj situaciji. Njih dvoje koji su napadani na najstrašnije načine, samo zato što su deca predsednika Vučića i Ksenija je sve to hrabro istrpela, izdržala, njenu decu su napadali na najgroznije načine samo zato što su njena i deca predsednika ove države. Ksenija je to trpela godinama. Nikada nije poželela nijednom drugom detetu ono što se dešava njenoj deci. Nikada nije imala nijednu lošu reč prema onima koji linčuju njenu decu. Govorila je: "Neka su živi i zdravi". Ja sam je zvao majka hrabrosti, izjavio je Vučićević.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je juče tužnu vest na Instagram nalogu, obavestivši tako javnost o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike