Predsednik Vučić je nedostižan državnik, graditelj i čuvar srpske časti: On je sačuvao Srbe na Kosmetu

04.01.2022 | 15:08

Autor: 24sedam

Sreća naša pa je taj Aleksandar Vučić koga pljuju, za razliku od njih, sačuvao narod na KiM i izgradio i uradio ono što oni nisu ni mogli, napisao je Marić

Copyright Tv Pink Printscreen

Ljubomir Marić, poslanik SNS sa Kosova i Metohije, reagovao je na sraman tekst jednog od đilasovskih portala.

- Kakva salva bljuvotina i gluposti, koje nas podsećaju na vreme proglašenja nezavisnosti naše južne pokrajine kada su upravi ovi što sad lupaju bili na vlasti i nisu preduzeli ništa, ali ništa.

Njihova reakcija je bila sakriti se po inostranstvu (žuta lopovska bagra), a  onda raspiši izbore da pobegneš od odgovornosti. Isti ovi što sad prozivaju predsednika Vučića ostaviše čardake nezavršenih investicija po celom severu KiM, a na papiru sve završeno i plaćeno (u njihovim džepovima pare, a narodu temelji i prašnjavi putevi).

Sreća naša pa je taj Aleksandar Vučić koga pljuju, za razliku od njih, sačuvao narod na KiM i izgradio i uradio ono što oni nisu ni mogli da smisle sa svojom pameti. U sve se sad razumeju, a dok su bili na vlasti samo su za sebe i svoje porodice uzmali, a narodu pričali bajke. Sreća pa ih svi na KiM znaju kakvi su lopovi, zato i jesu "udruženje par stolova u kafani" jer ne mogu ni da saberu dovoljno potpisa da se registruju kao politička stranka. 

Za vas je Aleksandar Vučić nedostižan državnik, graditelj i čuvar srpske časti. Ne bi ga napadali ni iz Prištine, ni iz stranih agentura, pa ni vi miševi iz rupa da je poslušnik kao što je bio režim kom ste i vi pripadali. A čist dokaz vaših laži o tome kako je briselski sporazum izdaja, su izjave Kurtija da neće dozvoliti formiranje ZSO jer to ruši tzv. nezavisnost KiM i da Aleksandar Vučić smeta da KiM postane upravo nezavisna država u punom kapacitetu.

Izgleda da vi u istu frulu svirate sa Kurtijem, Đilasom, Jeremićem, Borkom i ostalim vašim bivšim saborcima! Još vam fali samo Viola fon Kramon, pa da budete svi kompletni - napisao je Ljubomir Marić na Fejsbuku.

Bonus video

var player = new Clappr.Player({source: "https://media-24sedam.ott.solutions/media-24sedam/video_content/64c3d6126c143cbbdfa2636a/2022/01/01/64c4e9aeb45738d81958ca66/uhd/64c4e9aeb45738d81958ca66.mp4/playlist.m3u8",parentId:"#VMS_64c4e9aeb45738d81958ca66",poster:"https://video.24sedam.rs/storage/images/2873-1321-thumb-thumb-thumb.png",playback: {preload: 'metadata',controls: false,playInline: true,recycleVideo: Clappr.Browser.isMobile,crossOrigin: 'anonymous',externalTracks: []}});

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam