Tužilaštvo naložilo podnošenje krivične prijave protiv Čede Jovanovića! Oglasio se njegov advokat

16.06.2021

11:49 >> 15:58

0

-Ne znamo ništa. Niko nas nije obavestio- kratko je za 24sedam prokomentarisao advokat

Tužilaštvo naložilo podnošenje krivične prijave protiv Čede Jovanovića! Oglasio se njegov advokat
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog policiji da se podnese krivična prijava protiv lidera LDP-a Čedomira Jovanovića zbog nasilničkog ponašanja u restoranu brze hrane na Novom Beogradu.

– Treće osnovno javno tuzilastvo u Beogradu, nakon svih izvršenih provera, izdalo je nalog policiji da se protiv osumnjičenog Jovanović Čedomira podnese krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvrsio krivično delo Nasilničko ponašanje iz člana 344 stav 2 u vezi sa stavom 1 Krivicnog zakonika, krivicno delo Unistenje i ostecenje tuđe stvari iz Člana 212 Krivičnog zakonika i krivično delo Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23 stav 1 Zakona o javnom redu i miru, povodom događaja u vezi sa oštećenjem objekta brze hrane “Pončo” u Novom Beogradu – saopštili su iz Tužilaštva.

Povodom ovih navoda kontaktirali smo advokata Čedomira Jovanovića Aleksandra Šćekića koji nam je rekao da još nisu obavešteni o pomenutoj prijavi.

-Ne znamo ništa. Niko nas nije obavestio- kratko je za “24sedam” prokomentarisao advokat.

Da podsetimo, lider LDP Čedomir Jovanović je 2.juna uveče demolirao lokal brze hrane “Pončo” na  Novom Beogradu, nakon šti su ga, kako tvrdi, izazvali navijači Crvene zvezde pevajući pogrdne pesme ispod prozora njegove dece.

Lider LDP-a je izjavio nakon incidenta: “Napali su me i branio sam se, šta je drugo trebalo? Je l’ treba da me razbiju kao Beton halu? Treba da mi polome vilicu i lobanju kao što su je polomili mom Srđanu u Segedinu? Koliko krivičnih prijava postoji za ta dela? Ja sa tim ne mogu da pravim kompromis! Ja svoju decu nisam našao kraj puta i njihova bezbednost je moja obaveza. Ja živim za njih.

Jovanoviću je, inače, dva sata posle ponoći urađen alko-test i izmereno mu je, ako su emdiji obajvili 1,52 promila alkohola u krvi. Test na drogu bio je negativan.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike